Szombathelyen a mozi is készen áll az oltásokra

De lehet, hogy mindez már felesleges.

A felújított Képtár és Éva-malom mellett a harmadik helyszínen, az Agora Savaria Filmszínházban már szerdára elkészült és felállt az öt oltópont és az ezekhez szükséges eszközpark, melyet az önkormányzat korábban szintén megvizsgáltatott a kormányhivatallal. Ebben az esetben is úgy ítélték meg, hogy ezt a helyszínt is alkalmassá lehet tenni az ütemezett és tömeges oltásra, így Szombathelyen már 3 helyszínen összesen 14 oltópont áll rendelkezésre.

Oltópont a moziban
A bejárat várakozik
szombathely.hu/Bonyhádi Zoltán

Mindez azonban a tegnap tükrében - amikor György István, az Operatív Törzs oltási munkacsoportjának vezetője azt üzente Szombathelynek Az államtitkár üzent Szombathelynek: nem kellenek a külső oltópontok, mert nincs elég vakcina 2021. March 17. 13:07 „Arra kérjük a baloldali polgármestereket, hogy zavarkeltés helyett érdemben is segítsék a háziorvosok munkáját. Egyesek külső oltópontokra szeretnék mozgatni a háziorvosokat, miközben nem oltópontból van kevés, hanem vakcinából .” - fölösleges erőfeszítésnek tűnik.

Oltópont a moziban
A székek is üresek
szombathely.hu/Bonyhádi Zoltán

Mindenesetre a polgármesteri hivatal nemcsak a sajtónak, hanem a kormányhivatalnak is megküldte a képeket még március 17-én, viszont azóta sem történt semmi. Mindenesetre galériánkban nézze meg, hol és hogyan „oltakozhatna” a szombathelyi moziban, ha az állam is úgy akarná. De nem akarja.

Oltópont a moziban
Az öltözők is
szombathely.hu/Bonyhádi Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra