Szombathelyen fúrta meg a benzintankot a celldömölki férfi

A celldömölki rendőrök fogták el azt a férfit, aki tegnap az esti órákban egy parkoló gépkocsiból üzemanyagot tulajdonított el.

A celldömölki egyenruhások lakhelyén fogták el azt a helyi 30 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Szombathelyen, a Puskás Tivadar utcában egy parkoló gépkocsi üzemanyagtartályát megfúrta azért, hogy abból benzint tulajdonítson el.

A „nem törvényes” tankolás közben megzavarták, ezért a celldömölki férfi a helyszínről elmenekült.

A gépkocsiban összesen huszonháromezer forint értékű üzemanyag volt, ami a nem szabályos „tankolás” következtében elfolyt. A férfi ellen a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat - írja a police.hu .

Megfúrta a benzintankot
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek