Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyen is elindítja az internetes vásárlását a Tesco - frissítés

Nem tudni, összefüggésben van-e a koronavírus járvánnyal.

A kijárási korlátozás miatt ugrásszerűen megnőtt a fontossága és ismertsége az online vásárlásnak.

Jó néhány cégnél már korábban is volt erre lehetőség, de a legnagyobbak – mint például az élelmiszer óriásláncok – csak lassan mozdultak rá erre a lehetőségre.

Késő ősszel írtunk arról, hogy a Lidl teszteli a pick-up típusú vásárlásokat, és a cikkünkhöz – némi meglepetésre – levelet kaptunk a magyarországi Tescótól Nemcsak önök szavaztak, a magyar Tesco is reagált az elővásárlásos cikkünkre 2019. November 08. 14:35 .

„Örömmel olvastuk október 22-i cikküket, amelyben arról írnak, hogy a németországi Lidl már teszteli a pick-up vásárlás A Lidl már teszteli a boltban való előrendeléses (pick-up) vásárlást 2019. October 22. 19:54 lehetőségét” – írja a levél, amely többek között arról tájékoztatja szerkesztőségünket, hogy a Tesco Online Bevásárlás keretében már az áruházlánc is kínál hasonló szolgáltatást Magyarországon is.

Ünnepek - és járvány - előtti sorok a szombathelyi áruházban
Nyugat.hu

Akkor megnéztük a cég weboldalán található térképet, és azt láttuk, hogy már Győrben már valóban működik ez a szolgáltatás.

Egyben megkérdeztük a céget, hogy Szombathelyen mikor tervezik bevezetni, de nem kaptunk rá érdemi választ.

Most viszont részben igen.

Ugyanis a Facebookon felbukkant egy hirdetés, amely azt kérdezi nagy rejtélyesen, hogy „Mi újság Szombathelyen”, és mellette a kísérőszövegben válaszolnak is rá: „Érkezik a Tesco Online Bevásárlás”, majd arra biztatják az olvasókat, hogy regisztráljak a szolgáltatásra.

Hogy az online-kiszállásos vásárlás kiterjesztésének köze van-e járványhoz, azt nem tudjuk, mindenesetre az indulással kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a cégnek.

Frissítés

Pénteken délután megérkezett a cég válasza. Ebben megerősítették a következtetésünket

Azt írják:

"Valóban igaz, hogy hamarosan elindul a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatása Szombathelyen. A részletekkel és konkrétumokkal kapcsolatban hamarosan jelentkezni fogunk."

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság