Szombathelyen járt a brit nagykövet, aki beugrott a szerkesztőségünkbe is

Paul Fox-szal jó hangulatú beszélgetést folytattunk.

Csütörtökön hivatalos látogatáson járt városunkban Nagy-Britannia magyarországi nagykövete. Paul Fox többek között helyi politikusokkal találkozott és előadást tartott az ELTE szombathelyi kampuszán.

A diplomata meglátogatta a szerkesztőségünket is, ahol Roznár Gyöngyi főszerkesztő fogadta, majd mintegy egy órán keresztül beszélgetett munkatársainkkal.

A jó hangulatú találkozón kiemelten fontos téma volt a magyarországi sajtó helyzete, különös tekintettel a vidéki újságírásra.

Roznár Gyöngyi főszerkesztő, Paul Fox brit nagykövet és Józing Antal újságíró a szerkesztőségben.
Pointer

Szóba kerültek még a közeledő választások és a magyar külpolitika is, ugyanakkor a nagykövetet élénken érdekelte a szerkesztőségünk napi működése is.

A humort sem nélkülöző találkozó végén Paul Fox egy Nyugat.hu-pólót (Helsinki az már Nyugat?") kapott ajándékba.

Nem ő az első brit nagykövet, aki szerkesztőségünkben járt. 2019 őszén Iain Lindsay nyitotta ránk az ajtót Az este, amikor rányitott szerkesztőségünkre a brit nagykövet 2019. October 02. 09:29 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet