Szombathelyen megszaporodnak az áramszünetek

Több olvasónk is levelet kapott az E.ON-tól.

„Tájékoztatjuk, hogy a megnövekedett hálózattal kapcsolatos ügyféligények miatt, az év hátralévő részében a karbantartási és fejlesztési munkák száma is emelkedik, ezáltal egyes ügyfeleinknél az áramszünetek is gyakoribbá válhatnak.”

Többek között ez abban az elektromos levélben, amelyet több olvasónk is megkapott péntek délután az E.ON-tól.

A cég azt írja, hogy sok esetben a beavatkozásokat áramszünet nélkül el tudják végezni, vannak azonban olyan munkák, amikor elengedhetetlen kikapcsolni az elektromos vezetékeket és kábeleket, ezzel védve dolgozók biztonságát a hálózati szerelési munkák ideje alatt.

Ilyen például az oszlopcsere, a transzformátor állomások építése vagy karbantartása, vagy a feszültségingadozás helyreállítása.

Azt ígérik, hogy a lehető leghamarabb értesítik a lakosságot és az érintett cégeket a tervezett áramszünetekről, de ugyanez nyomon követhető a cég honlapján is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos