Szombathelyi biztonsági őr is képviseltette magát a Ligetvédők elleni harcban

Szarvas meg is kérdezi: „De mi a f*szt keres ott?”

Az ember figyeli a Vas megyéből elszármazottakat. Mi is végig nézzük időnként a Szarvas néven ismert, egykori szombathelyi grafikus ütős alkotásait Tumblr-oldalán.

Ez a képet még vagy három hete rakta ki, amikor a Vársoligetben épülő múzeum projekt védelmében biztonsági cégeket béreltek fel, hogy óvják a beruházást a civil Ligetvédők ellen A Ligetvédők nem engednek, ha kell magukat láncolják a kivágásra ítélt fákhoz 2016. June 30. 20:00 .

forrás: Szarvas tublr
" Hoppá, egy ismerős arc. A szombathelyi éjszakai életben ismert Őze Balázs a Marcus Biztonsági Szolgálat tulajdonosa. A haladás b-közép oszlopos tagja. De mi a faszt keres ott?" - írta hozzá.

Ahogy utánanéztünk, Szarvas meghatározása az illető személyét illetően helyes, ő valóban Őze Úr, közismertebb nevén Gida. Ám akárhogy is néztük, a szombathelyi Marcus Biztonsági Szolgálat nevét nem találtuk azon cégek között, akik a 444.hu szerint megnyerték a Városliget Zrt. őrzésre kiírt pályázatát. Őze Balázst a pályázaton valóban nyert Partol Group embereivel és Tóth Csabával láthatjuk együtt a fotón. Lehet, hogy besegített?

Egyébként az sem lehetne furcsa, ha saját cégével van ott. A sajtóban csak „Kopaszok” néven emlegetett biztonsági cégeket anno egy elv szerint hozták létre. Megnézték, kik a leghangadóbb szurkolók a b-közepekben. Őket bízták aztán meg a többiek kordában tartásával, rablóból lesz a legjobb pandúr alapon.

Később aztán ezek a fő szurkolók köré szerveződő cégek elkezdetek nem csak meccseket, hanem egyéb rendezvényeket is védeni. A Marcus emberei is koncerteken, fesztiválokon tűntek fel biztonsági őrként. Sőt, Szombathely egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényét a Szent Márton évhez kapcsolódó Szent Márton Találkozón Gyóntatófülkével lesz szegélyezve az Emlékmű-domb 2016. July 05. 15:16 ők voltak a rendfenntartók a szabadtéri ünnepi misén és az Ákos koncerten is.

A szabadtéri misét is kitűnően megvédték
Fo

Facebook-oldalukon a fenti képet mellékelve így írnak erről:

Felemelő, megtisztelő feladat volt a rendezvény biztosítása, melyet kellően diszkréten, a felelős állami szervezetekkel együttműködve hajtottak végre munkatársaink. (Ó.T.)

De a cég oldaláról tudhattuk meg azt a jó hírt is, hogy a nagypáli Kolbászfesztiválon:

Forrás: Marcus Kft. facebook oldala

Őze Balázs a MARCUS képviseletében átveszi a "Legjobb biztonsági szolgálat" feliratú serleget Goldfinger Dávid főrendezőtől:) (Ó.T.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra