Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyóntatófülkével lesz szegélyezve az Emlékmű-domb

Ha a hétvégi Szent Márton találkozón akar egy jót gyónni, nem kell majd a szomszédba mennie.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, most hétvégén tartják a Szent Márton Év legnagyobb dzsemboriját, a Szent Márton Találkozót. A névvel ellentétben nem Szent Mártonok fognak összegyűlni a szombathelyi Emlékmű-domb tövében, hogy egy kellemes miseborozás után együtt ölelkezzenek össze Ákos örök érvényű dallamaira, közben pedig elmélkedjenek a női princípiumról - hanem egyfajta keresztény zarándoklatot rendeznek a tours-i szent nevében.

Szent Márton Találkozó
www.facebook.com/szentmartontalalkozo
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Lesz itt minden! Az egy nemzetet maga mögött tudó, árva gyerekek patronálója, Böjte Csaba, Dr. Zacher "a-drog-rossz-értem?" Gábor és Eperjes "majd-én-tudom-hogy-halt-meg-Széchenyi" Károly stand upja, Ákos-koncert és foci Eb-döntő óriás kivetítőn.

Az esemény Facebook-oldalán pedig már egy helyrajzot is találtunk, ami egyrészt felhívja a figyelmet a találkozó alatti közlekedési korlátozásokra, másrészt pedig eligazít, hogy az egyes helyszíneket hol lehet megtalálni. Egy biztos: a találkozó nem csak zarándokokban lesz gazdag, de gyóntatófülkékben is. Nevezhetnénk akár Gyóntatófülke Fesztiválnak is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés