A Szombathelyi Fidesz sajtóközleménye

Reagálnak a Maruzsa államtitkár sajtótájékoztatója után kiadott közleményre.

A Fidesz Szombathelyi Szervezete sajtóközleményt juttatott el lapunkhoz, reagálva Maruzsa-sajtótájékoztató Szombathelyen járt a köznevelési államtitkár - Kampánytémává léptek elő a szombathelyi óvodai bérek May 28. 15:40 után kiadott városvezetői közleményre:

"Városunk baloldali vezetői már megint félreértettek valamit.

Maruzsa Zoltán Államtitkár Úr mai sajtótájékoztatóján bemutatta azokat a dokumentumokat, amelyek világosan bizonyítják: a város vezetése nem adta tovább teljes egészében azt a béremelésre szánt kormányzati támogatást a szombathelyi óvodapedagógusoknak, ami őket megillette volna.

A kapott pénz jó részét visszatartotta, megrövidítve ezzel a dolgozókat.

Ebben az általuk okozott botrányos helyzetben a legkevésbé sem az lett volna a dolguk, hogy László Győző alpolgármester útján újra elkezdik gyalázni és lejáratni a Kormány köznevelésért felelős államtitkárát és városunk parlamenti képviselőjét.

Az lett volna a feladatuk, hogy figyelmesen - végre - elolvasva az ügyben keletkezett dokumentumokat

a.) vagy sürgősen kérjenek bocsánatot eddigi baklövéseikért főként a megrövidített óvoda-pedagógusoktól, és jelöljék meg, hogy az elmaradt bérüket mikor fizetik ki, vagy

b.) tényekkel, adatokkal cáfolják meg Maruzsa Zoltán államtitkár állításait.

Sem ezt, sem azt nem tették.

Ehelyett hisztizni és hazudozni kezdett László Győző, akinek állításával szemben országgyűlési képviselőnk sem kórusban, sem másként soha nem hazaárulózta le Nemény Andrást.

Felszólítjuk a városvezetést, hogy - tőlük szokatlan módon - kezdjenek el dolgozni: olvassák el a ma megkapott kormányzati dokumentumokat, és a fenti a.) vagy b.) pontban foglaltak szerint tegyék a dolgukat.

A rágalmazó László Győző pedig vagy kérjen bocsánatot Hende Csabától, vagy mondjon le!

Fidesz Szombathelyi Szervezete"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek