A szombathelyi Fidesz a polgármestert ítéli el a Nagyszálló miatt

Az ellenzék a mai közgyűlési döntés kapcsán adott ki sajtóközleményt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Döntött a szombathelyi közgyűlés, nem veszik meg nettó 470 millióért a Savaria nagyszállót 2020. January 22. 10:21 , a szerda délelőtti rendkívüli közgyűlés úgy döntött, a szombathelyi önkormányzat nem kíván élni elővételi jogával, így nem vásárolja meg 470 millió (+ áfa) forintért a Savaria Szállót.

A Fidesz szombathelyi szervezete a közgyűlés után sajtóközleményt adott ki, amelyben egy választási ígéretével Nemény András: Vegye meg a város a Savaria nagyszállót! 2019. July 19. 12:13 szembesítik a városvezetést.

A szombathelyi Fidesz-frakció egy szelete a decemberi közgyűlésen
Józing Antal

A közleményt változatlan formában tesszük közzé.


A Fidesz sajtóközleménye:

„Vegye meg a város a Savaria nagyszállót!” – harsogta Nemény András az önkormányzati kampányban. Választási ígéretei között világosan és határozottan ott szerepelt a Nagyszálló épületének megvásárlása. A választást követően alig három hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy Nemény – önmagának ellentmondva – már teljesen mást állítson a Nagyszálló megvételéről. A szocialista politikus korábbi és mostani szavai köszönőviszonyban sincsenek egymással. Valamikor tehát nem mondott igazat Nemény. Még egyértelműbben fogalmazva: Nemény András hazudott a Savaria Szálló megvételéről.

Azt mégsem lehet elmondani Nemény Andrásról, hogy szélkakas vagy napraforgó volna. Hiszen a szélkakas mindig a szél mozgásának megfelelően mozdul, a napraforgó pedig végig követi a Nap irányát. Ezekben az esetekben tehát megfigyelhető valamiféle következetesség. Nemény András azonban egyszerűen csak összevissza beszél. Páros héten állít valamit, páratlan héten meg annak az ellenkezőjét.

Nemény András szocialista politikusként ezt az összevissza beszédet talán még megengedhette magának. De városvezetőként már semmiképpen. Ezek után ugyanis ki lesz az, aki képes kiigazodni a szavain? És ki az, aki még hinni is tud majd a szocialista polgármesternek? Mert aki egyszer nem mondott igazat, annak esetében fennáll a veszély, hogy újra és újra hazudhat. Nemény Andrásról pedig ma világosan kiderült, hogy hazug ember.

Fidesz Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet