Szombathelyi kick-box siker: Bedi Miklós EK bronzérme

Jól kezdődik az idei versenysorozat.

A szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Club versenyzője, Bedi Miklós sikerrel megkezdte az idei versenysorozatot. 2024. február 16-18. között rendezték meg az Európa-kupát Zágrábban.

Ezt a versenyt korábban Karlovacban tartották, csakhogy már kinőtte azt a helyszínt, így egy nagyobb csarnokba helyezték át a megmérettetést.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A versenyre 267 sportegyesület, 1627 versenyzője lépett tatamira illetve ringbe. Összesen 2441 nevezés történt. Szép számú versenyző vállalta a küzdelmet.

Bedi Miklós eredménye: Pointfighting junior korosztály -63kg 3.hely, azaz bronzérem. Fontos kiemelni, hogy ebben a kategóriában összesen 25 versenyző indult. Bedi Miklós felkészülését Mayer Gábor vezetőedző segítette,

Bedi Miklós és Mayer Gábor
Nyugat.hu

Bedi Miklós felkészülését Mayer Gábor vezetőedző segítette, aki így értékelte versenyzőjét:

"Hatalmas gratuláció Mikinek! Bedi Miklós nagyszerű eredménnyel kezdte meg az idei első versenyét. A 25 fős mezőnyből felküzdötte magát a dobogó harmadik fokára. Ehhez nagymértékben hozzájárult a sikeres felkészülés, Miki kemény edzésmunkája és céltudatos hozzáállása. Úgy gondolom az idei évben Miki belenőtt a junior korosztályba, így méltó kihívója lesz kortársainak. Miki következő versenye a hazai Diákolimpia lesz. Bízunk a következő sikeres szereplésben. Szeretném megköszönni Miklós szüleinek, hogy gyermeküket nagymértékben támogatják versenyről-versenyre."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport