Szombathelyi kötélugrók is fellépnek a Fővárosi Nagycirkuszban

A Manézs-Hungarian Circus Talent Fesztivál gáláján szerepelnek, akárcsak a Fit Világ SE két versenyzője.

A Kötélugró Klub Szombathely három versenyzője a Fővárosi Nagycirkusz válogató programján vett részt a hétvégén. Nagy Lotti, Baumgartner Luca, Halmosi Dézi megnyerték kategóriájukat és meghívást kaptak június 30-ára az első Manézs-Hungarian Talent Circus fesztivál gálájára – írták a klub közleményében.

A csapat
Kötllugró Klub Szombathely

De nemcsak ők, a Fit Világ SE két versenyzője is ott lesz a gálán. Guzmics Gréta és Kis Hanna Zoé Álmok szárnyán című produkciójukkal jutottak be a Fővárosi Nagycirkusz porondjára. Felkészítőjük Szanati Adrienn. A lányok egyébként kvalifikálták magukat a légtorna Európa-bajnokságra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport