Szombathelyi utcán bántalmazta élettársát, de a rokonaitól is lopott

Két év börtönbüntetésre készülhet.

A Szombathelyi Járási Ügyészség kifosztás bűntette, lopás bűntette és garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2020. január 2. napján Szombathelyen, az utcán bántalmazta élettársát és neki 8 napon belül gyógyuló sérülést okozott - közölte szerda reggel a Vas Megyei Főügyészség.

A vád szerint a vádlott ezen kívül 2020. január és április közötti időszakban, Vasszilvágyon, több alkalommal tulajdonított el 329.000 forintot meghaladó értékben értéktárgyakat, illetve készpénzt a rokonaitól, melyek közül egy alkalommal, az éjjeli órákban az ajtót befeszítve jutott be a lakóházba, és az alvó sértett mellől lopta el a táblagépét.

A Szombathelyi Járási Ügyészség abban az esetben, ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűnösségét a váddal egyezően beismeri, vele szemben 4 év próbaidőre felfüggesztett, 2 év börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló