A szombathelyiek idén már nagyon szeretnének adventi vásározni

És ha a negyedik hullám is úgy akarja, fognak is, hiszen az önkormányzat már készül.

Most, hogy lassan vége a nyári-őszi programdömpingnek Szombathelyen és már kezdik leigázni a boltokat a mikulások és a karácsonyi díszek, megkérdeztük Úgy néz ki, idén lesz adventi vásár Szombathelyen 2021. September 15. 06:58 a városházát, hogy idén mi lesz az adventi vásárral. Tavaly ugyanis a magas esetszámok miatt annyival kellett beérnünk itt Szombathelyen, hogy karácsonyi díszbe öltöztették Karácsonyi fényben izzik a szombathelyi Fő tér 2020. November 27. 20:13 a várost, maga a vásár elmaradt.

És bár még nem tudni, hogy idén hogyan alakulnak a dolgok a negyedik hullám miatt, egyelőre nincs szó szigorításokról, ezért Szombathely is készül már a karácsonyi időszakra. Mint lapunknak elárulta Úgy néz ki, idén lesz adventi vásár Szombathelyen 2021. September 15. 06:58 az önkormányzat, "fenntartásokkal, de bizakodva" tekintenek a téli időszakra, így amennyiben azt az aktuális járványügyi helyzet is engedi, idén egy meghittebb hangulatú vásárral készülnek.

Mészáros D. Zsolt

Mi pedig ennek apropóján megkérdeztük olvasóinkat, hogy szeretnének-e idén adventi vásárt Szombathelyen. Szavazásunk nem kevesebb, mint 681 embert mozgatott meg, az eredmény pedig nem okozott nagy meglepetést: a szombathelyiek idén már nagyon szeretnének adventi vásározni.

534-en voksoltak ugyanis arra, hogy legyen, mert már tavaly is nagyon hiányzott nekik. 75 embert hidegen hagy az adventi vásár, 72-en pedig úgy gondolják, hogy még nincs itt az ideje az adventi vásároknak, hiszen még tart a járvány.

És hogy mi is lesz a történet vége? Az egyelőre még a jövő zenéje, de ha a negyedik hullám is úgy akarja, idén lehet majd adventi vásározni a szombathelyi Fő téren.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely