Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Szombathelyiek, láttátok a polgármestereteket népitáncolni? Ha nem, akkor tessék

Nemény András ezzel biztosan nagy sikert arat a közösségi médiában.

Nemény Andrással legutóbb akkor találkozhattak, amikor a zsinagóga udvarán kérdezgettük Nemény András: „Olyan élethelyzetek jöhetnek, amiket ez a generáció még nem élt meg” 2022. July 14. 16:10 , és kérdezték az olvasók is többnyire elég komoly dolgokról. Aki lemaradt, nem maradt ki, mert itt újra megnézheti és hallgathatja azt az estét:

Viszont vannak egészen másfajta esték is, és lám, alig telik el pár nap, ugyanő, ahogyan Facebook-oldalán írja: "Egy spontán tánc az Ungaresca Tánceggyüttessel legrégebbi testvérvárosunkban, Kaufbeurenben a Tänzelfesten."

És valóban, Nemény András egész jól nyomja, ha most ki mit tudon lennénk néptánc kategóriában, adnánk neki tízből, mondjuk hét pontot. De önök is eldönthetik, íme:

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű