Szombaton időszakosan lezárnak egy belvárosi utcát Szombathelyen

Koncertek lesznek a városháza előtt.

Szombathely önkormányzata a közterület-felügyelet közreműködésével a Romano Drom és a Koprive zenekarok városháza előtti, szabadtéri koncertjének biztonságos lebonyolítása, a személy- és vagyonvédelem, valamint a balesetek elkerülése érdekében

időszakosan lezárja a Kossuth Lajos utca egy részét a Kossuth Lajos utca 6. számtól 2024. június 29-én, szombaton 18 órától 22 óráig.

- közölte lapunkkal a szombathelyi városháza.

Errről a területről van szó.
Pataki Gegely

Ezen időszak alatt a gyalogos- és kerékpáros közlekedés zavartalanul haladhat az érintett területen, a járművek ún. menekülési útvonala pedig a Kossuth Lajos utca 6-nál, a Spar hátsó parkoló kapualjánál biztosított.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos