Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton lezárják a 8-as főút egy szakaszát

Annak, aki arra jár, Várpalotánál kell beiktatnia egy kis kerülőt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

NIF Zrt. sajtóközleménye szerint a 8-as főút 30-as km szelvényének közelében található gyalogos és kerékpáros híd átépítésre szorul, a munkát pedig már meg is kezdték. Viszont a középső darabjának levágása után be kell emelni az új acél felszerkezetet, emiatt pedig útzár szükséges. Ez pedig a teljes Várpalota elkerülő szakaszt érinti a 8-as főúton az Inotai csomóponttól a Pétfürdői csomópontig.

NIF Zrt.
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A lezárás időpontja 2020. augusztus 15. (szombat) 7 óra és a 2020. augusztus 16-án (vasárnap) 17 óra közötti időszak.

A forgalom a teljes útzár ideje alatt a régi 8-as főúton Várpalotán keresztül haladhat.

A munkálatokat egyébként október 31-ig kell befejeznie a kivitelezőnek, de teljes útzár a tervek szerint nem lesz, ugyanis a jelenleg is fennálló 2×2 forgalmi sávot biztosító sávelhúzással járó forgalomkorlátozás mellett végezhetők a munkák.

NIF Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés