Szombaton nyit a Tófürdő és a Termálfürdő is Szombathelyen

A termálban a strandröplabda pálya kültéri zuhanyzóval és ivókúttal bővült. A mozgáskorlátozottaknak beüzemelték a medenceliftet.

Ahogy arról lapunk beszámolt, 5 nap múlva nyit a Tófürdő June 17. 14:47 már csak néhány nap és nyit a szombathelyi Tófürdő és szeptember elsejéig várja majd a strandolni vágyókat, minden nap reggel 9 órától este 8 óráig, de belépőket csak este 7-ig lehet váltani. A Tófürdőt a Szova NZRT. üzemelteti. A Termálfürdőt pedig a Vasi Víz Zrt., a termál is június 22-én nyit egyébként, derül ki egy Facebook-bejegyzésből, amelyben több hasznos információt is közölnek. Például azt, hogy reggel 9 órától este 7 óráig várják majd a vendégeket és, hogy áthelyezték a homokos strandröplabda pályát, ami kültéri zuhanyzóval és ivókúttal bővült.

Azt is írták beüzemelték a "medenceliftet", amely segít a mozgáskorlátozottakat a vízbe emelni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek