Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombattól kinyit a Jeli Arborétum is

Eggyel több kirándulóhely jöhet számításba a környéken élőknek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Jeli Varázskert 2020. május 16-án, 10 órától megnyitja kapuit – írja a Szombathelyi Erdészet honlapja.

A kert arra kéri a látogatókat, hogy tartsák be az alábbi szabályokat.[/p

 • Lázas, hányásos-hasmenéses, vagy légúti megbetegedéssel ne látogassák az Arborétumot.
 • Szervezett csoportok ne látogassák az Arborétumot, egy-egy családi, baráti társaság 10 főnél nagyobb ne legyen.
 • A szociális érintkezést - az összetartozó társaságok kivételével - a lehető legkisebb mértékűre kell korlátozni, és egymástól lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot szükséges tartani.
 • Az orr-szájmaszk használata a pénztárnál, főbejáratnál, a kilátónál, a lombkorona sétánynál és a vizesblokk használatánál kötelező.
 • Folyamatosan javasolt a kéz fertőtlenítése. Kérik a látogatókat, hogy erre a célra hozzanak magukkal zsebben, táskában hordható, vírusölő hatású kézfertőtlenítő készítményt. Az étkezéseket és italfogyasztást megelőzően is szükséges a kéz fertőtlenítése. A tüsszentés és köhögés esetén használjanak papírzsebkendőt!
 • Mészáros D. Zsolt

  A Jeli Arborétum leginkább rododendronjai miatt népszerű. És ezeknek a növényeknek éppen most van a virágzása.

  Az arborétumba jelenleg 1300 forint a felnőtt, illetve 1000 forint a diák és nyugdíjas belépő. Egy családi jegy 2500 forintba kerül.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hasznos

  Hirdetés