Leváltották a Szombathelyi Parkfenntartási Kft. ügyvezetőjét

A Szompark munkájának minőségét sok kritika érte az elmúlt években.

A szombathelyi közgyűlés csütörtöki ülésének nyilvánosságtól elzárt részében tárgyaltak a Szombathelyi Parkfenntartási Kft.-ről (SZOMPARK). Mint kiderült, a közgyűlés leváltotta a cég ügyvezetőjét, Kiss Dávidot, aki végül közös megegyezéssel távozott.

Kiss Dávd egy 2015-ös sajtótájékoztatón, mellette Illés Károly akkori alpolgármester.
Vágvölgyi Bálint

Az új igazgató Izer Gábor, a PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft. ügyvezetője lesz.

A SZOMPARK-OT 2010-ben az akkor új fideszes városvezetés alapította, az azóta eltelt 11 évben viszont állandó forráshiánnyal küzdött a cég, és munkájuk minőségével kapcsolatban is sok kritika érte őket.

A júniusi közgyűlésen Új cég buszai járnak majd Szombathelyen, összevonták az Agorát és a Médiaközpontot, mehet a stadion államosítása 2021. June 24. 08:43 Nemény András polgármester azt mondta, a szezon végén átvizsgálják a céget, biztosan lesz változtatás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet