Kis lemaradásban van a SZOMPARK, de igyekeznek beérni magukat

Nincs ok aggodalomra, nem kell térdig érő fűben gázolni a Joskar-Olán.

Arról panaszkodott még hétfőn Egy kicsit megnőtt a fű a Pázmány Péter körúton Szombathelyen 2022. May 05. 17:15 egy olvasónk, hogy lassan már térdig ér a fű a szombathelyi Pázmány Péter körúton, és néhány fotót is csatolt leveléhez – „bízva abban, hogy egy esetleges cikk felkelti a városgazdálkodás figyelmét és tesz valamit az ügy érdekében.”

Olvasó

Nos, ma reggeli válaszában azt írja a SZOMPARK, hogy „a levélben szereplő terület nyírására a holnapi nap folyamán kerül sor.” Mint ahogy azt mi is írtuk előző cikkünkben, Egy kicsit megnőtt a fű a Pázmány Péter körúton Szombathelyen 2022. May 05. 17:15 a cég ütemterv alapján dolgozik, de ezt több minden is befolyásolhatja, például az időjárás, műszaki problémák, esetleg humán tényezők.

Facebook-oldalukra is posztoltak néhány fotót péntek reggel, melyekhez azt írták, a mai napon is folytatódnak a fűnyírási munkálatok a Joskar-Ola lakótelepen.

Lapunknak írt válaszukban kitértek arra is, hogy az idei tavasz második fele „szerencsére csapadékos, ami viszont kihat a fűnyírás hatékonyságára, vizes zöldfelületeket nem tudunk nyírni. Munkatársaink minden erejükkel azon vannak, hogy a lemaradást minél hamarabb bepótolják” – írják.

Hozzátették, hogy a közeljövőben több multifunkcionális fűnyíró géppel fog bővülni a társaság gépparkja, ezek pedig nagyban elő fogják segíteni a város zöldfelületeinek karbantartását – remélhetőleg a lakosság megelégedésére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely