Egy kicsit megnőtt a fű a Pázmány Péter körúton Szombathelyen

A helyieknek pedig ez nem tetszik.

„Tisztelt Nyugat.hu! Küldeni szeretnék néhány képet a Pázmány Péter Krt. 17-23 környékéről és arról, milyen állapotok uralkodnak a lassan térdig érő fűvel. Bízva abban, hogy egy esetleges cikk felkelti a városgazdálkodás figyelmét és tesz valamit az ügy érdekében” – írta még hétfőn egy olvasónk, aki néhány fotót is csatolt leveléhez.

Olvasó

Mi pedig természetesen továbbítottuk mindezt a SZOMPARK-nak is, közben pedig böngészgettük a Facebook-oldalukat, amit elég szépen gatyába ráztak az elmúlt időszakban.

Most ugyanis, hogy ismét itt a jó idő és elkezdődött a fűnyírós nagyüzem, kidolgoztak egy ütemtervet, melyről folyamatosan tájékoztatnak is.

E szerint pedig ezen a héten, múlt héten és előtte héten is nyírtak füvet a Joskar-Ola lakótelepen. A Pázmány Péter körúton pedig ez alapján a poszt alapján legutóbb az április 11-i héten nyírtak füvet, amikor elkezdődött a szezon.

Hétfői posztjukban az áll, hogy ezen a héten, vagyis május 2. és 6. között a Külső Nárai út, Újperint, a Petőfi telep, a Joskar-Ola lakótelep, az Eötvös utca, a Felszabadulás park, a Stromfeld sportpálya és játszóterek, illetve a Váci Mihály utca kerül sorra.

De hangsúlyozzák, hogy az ütemterv az aktuális időjárás és a rendezvénynaptár függvényében módosulhat, a hét második felére pedig eléggé esős időt jósolnak.

Olvasó

Mivel azonban a hétre tervezett fűnyírási munkák között szerepel a Joskar-Ola lakótelep folytatása is, megkérdeztük a SZOMPARK-tól, hogy a szóban forgó, Pázmány Péter körút 17-23. mikor kerül sorra. Illetve rákérdeztünk arra is, hogy mi alapján áll össze egy adott ütemterv.

Amint érkezik válasz, természetesen közöljük azt.

Olvasó

A SZOMPARK ügyvezetőjét egyébként még tavaly októberben váltotta le a közgyűlés. Leváltották a Szombathelyi Parkfenntartási Kft. ügyvezetőjét 2021. October 03. 07:25 Mint akkor kiderült, Kiss Dávid végül közös megegyezéssel távozott, helyére pedig Izer Gábort, a PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft. ügyvezetőjét választották.

A SZOMPARK-ot 2010-ben alapította az akkor új fideszes városvezetés, az azóta eltelt 12 évben viszont állandó forráshiánnyal küzdött a cég, és munkájuk minőségével kapcsolatban is sok kritika érte őket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem