Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szondy Szilvia a Haladás-stadionban volt, miközben a közgyűlésen kellett volna lennie?

Több olvasónk is jelezte, hogy látta, egyikük küldött fotókat is.

A szerdai rendkívüli közgyűlésen Mégis az építtető cég üzemelteti tovább a Haladás-stadiont 2017. December 20. 14:10 egyetlen napirendi pont szerepelt, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Kft-vel kapcsolatos kérdések rendezése. Szó volt arról, hogy ez a cég üzemelteti tovább a stadiont, hogy új felügyelőbizottságot választanak, sőt, az ügyvezető sorsáról is döntöttek.

Az ülésre egészen biztosan meghívót kapott Szondy Szilvia ügyvezető is, hiszen az anyag szerint Puskás Tivadar polgármester mellett ő volt az egyik előterjesztő. Ráadásul a cég száz százalékban önkormányzati tulajdonban van, így Szondy Szilvi munkáltatója a közgyűlés, illetve a polgármester.

Olvasó

Az ügyvezető azonban nem jelent meg az ülésen, amit több képviselő is kifogásolt, Molnár Miklós alpolgármester egyenesen a felelősségre vonását javasolta.

A közgyűlés után több olvasónk jelezte, hogy látták Szondy Szilviát a stadion mellett, az ügyvezető tehát Szombathelyen volt, és mégsem ment el a közgyűlésre. Egy olvasónk telefonos fotókat is küldött, ezek eléggé homályosak, de a jobboldali nő nagyon hasonlít az ügyvezetőre.

Olvasó

A közgyűlés egyébként új ügyvezetőt nevezett ki a Sportkomplexum Fejlesztő Kft. élére, Szondy Szilvia december 31-ig tölti be a posztot, de jelezte a polgármesternek, hogy december 21-től az év végéig szabadságon lesz.

Ez utóbbi azért is érdekes, mert az év végéig át kell adnia az ügyvezetést az új igazgatónak, ezzel az összes dokumentumot, folyamatban lévő ügyet, és minden mást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra