Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nagy dolgokat tervez a SZOVA, a Jobbik már korrupcióra gyanakszik

Egyelőre nagy a titkolózás a szombathelyi önkormányzati cég körül, de nagy beruházásokra készülnek.

A SZOVA Zrt. projektjeivel kapcsolatban a közeljövőben sajtótájékoztatót fogunk tartani - kaptuk a választ a szombathelyi vagyongazdálkodási cégtől.

Azt kérdeztük, hogy milyen nagy beruházásokat tervez a cég, hiszen már többen is megszellőztették, hogy komoly dolgok vannak készülőben. Molnár Miklós alpolgármester pozitívan, Balassa Péter jobbikos képviselő negatívan beszélt ezekről.

Molnár Miklós pozitív dolgokról beszélt
Vágvölgyi Bálint

A februári közgyűlés Milliárdokról döntöttek, elfogadták Szombathely költségvetését 2016. February 25. 08:28 zárt ülésén tárgyalták a SZOVA ez évi üzleti tervét, és itt jöttel elő ezek a titokzatos tervek. Részleteket nem tudunk, hiszen a zárt ülés témái nem nyilvánosak. Igaz, a másnapi frakció-sajtótájékoztatókon Nagy ipartelepítési bejelentés várható Szombathelyen 2016. February 27. 07:45 Molnár MIklós alpolgármester (Pro Savaria) azt mondta, az elfogadott határozatok fent lesznek az önkormányzat oldalán.

A közgyűlés óta majdnem egy hónap telt el, és nincsenek fent a SZOVA beruházásról szóló döntések. Közben Balassa Péter jobbikos városi képviselő sajtótájékoztatót tartott Antikorrupciós tavaszi hadjáratot indít a Jobbik 2016. March 18. 13:01 pártja korrupcióellenes hadjáratáról. Kérdésünkre felsorolta a szombathelyi korrupciógyanús ügyeket, és ezek között a SZOVA tervezett beruházásait is említette.

Balassa korrupcióra gyanakszik
Vágvölgyi Bálint

Ha már ennyi titokzatoskodás van a tervek körül, akkor már megkérdeztük a SZOVÁ-tól, miről is van szó. És erre a kérdésre jött a fenti válasz.

Szóval, egyelőre még titkosak a tervek, de biztosan valami nagyon komoly dolgokat terveznek. Várjuk a megígért sajtótájékoztatóra megígért meghívót.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra