Szünetelteti néhány szolgáltatását az OTP

Az OTP Bank bejelentette, hogy digitális fejlesztések miatt változtat a szolgáltatásokon. Előre tervezett szünnapokra számíthatnak az ügyfelek.

Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankjának közleménye szerint digitális fejlesztések miatt szünetelteti néhány szolgáltatását - írja a napi.hu :

- Szombatonként hajnali 1 órától néhány órán keresztül az értékpapír-szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók nem lesznek elérhetők.

- Vasárnaponként hajnali 1.30-tól, valamint 20.00 órától néhány órán keresztül szünetel a lakossági hiteligénylések (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) szolgáltatása.

- December 11-én vasárnap hajnali 1 órától pár órán keresztül nem lesz elérhető sem az internetbank-, sem a mobilbank-szolgáltatás karbantartás miatt.

- 2023. január 12-én 22.00 órától néhány órán keresztül egyes digitális szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek