Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szuper! Fantasztikus! Nagyszerű! Végre újra üzemel a szombathelyi Csótó nyilvános mosdója

Többet nem lesz edzés a hólyagunknak, ha futni indulunk a tó körül.

Hosszú küzdelem volt, de végre a végéhez ért a szombathelyi WC-saga; van hol pisilnie a Csótó körül sétálóknak. A tó melletti nyilvános vécéről, vagyis annak a meghibásodásáról Üzenjük a szombathelyi Csótó körül futóknak: tényleg bezárták az egyetlen nyilvános vécét 2016. August 04. 13:08 , már több, mint fél éve írtunk. Azóta többször Megtudtuk, miért tartják még mindig zárva a szombathelyi Csótó egyetlen nyilvános WC-jét 2016. September 01. 20:26 is utánakérdeztünk Közel fél éve nem boldogulnak a szombathelyi Csótó új vécéjével, még mindig zárva tart 2016. November 22. 08:08 , hogy miért van még mindig zárva az illemhely, ma pedig végre-valahára nyitott ajtókat találtunk a Deck alatt.

Nyugat.hu

Az egész a WC átemelő szivattyújának a meghibásodásával kezdődött, ami - a kihelyezett tájékoztató szerint - csak átmeneti üzemzavart okozott. Na, ez az átmeneti időszak végül hét hónapig tartott, de végre csak megjavult az a fránya mosdó.

Nemrég újból megkerestük az önkormányzatot, tőlük tudtuk meg, hogy azért volt ekkora csúszás, mert a szivattyú többször is elromlott. Jó hír azonban, hogy még a garanciális időben ütött be a krach, úgyhogy a kivitelező ingyen javította a hibát. Azt is megtudtuk, hogy az illemhely már február elejétől üzemel, annak ellenére, hogy február végén mi még mindig a zárt ajtón koppantunk.

Nyugat.hu

Mára viszont már előttünk is nyitva állt az ajtó, legnagyobb meglepetésünkre még a hivatalos nyitvatartási idő előtt be tudtunk menni. Mindenki fellélegezhet, nem kell többet azon törnünk a fejünket, hogy futás közben hogyan maradjunk hidratáltak úgy, hogy közben nem töltjük tele a hólyagunkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra