Közel fél éve nem boldogulnak a szombathelyi Csótó új vécéjével, még mindig zárva tart

Megint rákérdeztünk, ki és mikor javítja ki a hibát. Amúgy másfél éve adták át.

Vagy három hónapja, Üzenjük a szombathelyi Csótó körül futóknak: tényleg bezárták az egyetlen nyilvános vécét 2016. August 04. 13:08 hogy egy olvasónk először hívta fel rá a figyelmünket, hogy a szombathelyi Csónakázótó egyetlen nyilvános és ingyenes illemhelye zárva tart. Így, írtuk akkor is, a kocogók vagy a vízibiciklizni induló családok könnyen szorult helyzetbe kerülhetnek.

Még mindig zárva tart a Csótó egyetlen nyilvános vécéje
Még mindig zárva tart a Csótó egyetlen nyilvános vécéje
PHS

Ami azért is lehet bosszantó, mivel az elmúlt években összesen 732,7 millióból újult meg a város zöld szíve Nyugat.hu 2015 hirdetés magnum,ad,szalag + cikközi 2015. May 31. 14:50 , a szombathelyi Csónakázó tó, ahová egyetlen nyilvános illemhelyet terveztek, ami pedig hónapok óta zárva tart.

Azaz majdnem, mert a felső szinten található egy bisztró, a Deck, amelynek üzemeltetője térítésmentesen biztosítja az ottani mosdó és wc használatát. Csakhogy, izzadtan, futócipőben - jegyeztük meg legutóbb is - nem biztos, hogy mindenki szívesen sasszézik át egy vendéglőn, ahol ráadásul nemek szerinti lebontásban mindössze egy klozet található.

Még mindig zárva tart a Csótó egyetlen nyilvános vécéje
Még mindig zárva tart a Csótó egyetlen nyilvános vécéje
PHS

Az önkormányzattól még szeptemberben megtudhattuk, hogy a nyilvános wc üzemeltetője már jelezte a hibát, és a szerviz: Megtudtuk, miért tartják még mindig zárva a szombathelyi Csótó egyetlen nyilvános WC-jét 2016. September 01. 20:26

épp az átemelő szivattyú felújítását és a vezérlő berendezés felülvizsgálatát végzi.

A jelek szerint azóta sem sikerült megoldani a hibát

Ugyanis továbbra is zárva tart a lenti wc. Ezért újra rákérdeztünk, hogy állnak most a javítással. Az önkormányzattól ezt a választ kaptunk:

A műszaki hiba elhárítása továbbra is tart, folyamatban van. Addig a mellékelt tájékoztatás alapján ahogy eddig is, továbbra is lehet használni az emeleti wc-ket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem