Amikor a szürke gém is befigyel

Ilyen sajtótájékoztatók is vannak Szombathelyen. Bár valószínűleg a hídfelújítás izgatta legkevésbé.

Míg javában tartott a sajtótájékoztató a Fürdő utcai rossz állapotban lévő gyalogos híd felújításáról, Közel 7 millió forintból újítanak fel két hidat Szombathelyen 2022. August 09. 13:39 addig mellettünk Szombathely egyik gyönyörű szürke gémje is figyelte az eseményeket.

Úgy tűnik, mintha melege lenne.
Mészáros D. Zsolt

Talán az aszály és a meleg kicsit megviselte őt is. A máskor félénk gázlómadár egészen közel engedte a kamerát magához. Bár lehet tisztában volt vele, hogy a szögesdróttal körbetekert vezetékre valószínűleg úgysem merészkedne más.

A szürke gém egyébként akár 25 évet is élhet, ezért még nagyon sokáig gyönyörködhetünk benne. Persze ehhez az kell, hogy vigyázzunk a környezetünkre és élővizeinkre is.

A kíváncsi.
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely