Szúrós szag miatt kiürítették a szombathelyi egyetem D-épületét, megint

160 főt terelnek ki az épületből, egy ember rosszul lett, a helyszínen ápolják.

Szúrós szagot éreztek, ezért kiürítették a szombathelyi egyetem "D" épületét a Berzsenyi Dániel téren. A helyszínre riasztottak egy tűzoltórajt, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a mobil labort is, az egységek ezekben a percekben is méréseket végeznek.

Kiürítették a D épületet
Garai Antal Atom

Veszélyes gázkoncentrációt egyelőre nem mutattak ki a műszerek, azonban a szúrós szagot a tűzoltók is érzik, a forrását pedig keresik. Az épületet összesen mintegy 160 ember hagyta el, egy ember rosszullétre panaszkodott, akit a mentők ápolnak - tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Kiürítették a D épületet
Garai Antal Atom

Nem először történt ilyen ennél az épületnél, legutóbb áprilisban ürítették ki Maró szagot éreztek a levegőben, kiürítették az egyetem épületét Szombathelyen 2016. April 25. 10:52 , és akkor is szúrós szag miatt. Akkor semmit nem találtak a szakemberek.

Kiürítették a D épületet
Garai Antal Atom

Beszéltünk az egyetem egyik tanárával, akitől megtudtuk, hogy egy viszonylag koncentrált helyen lehetett érezni a szúrós szagot, amit a tűzoltók is éreztek még. Úgy tudjuk, hogy ezúttal sem sikerült mérgező gázt kimutatni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló