Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Emberek, lesz egy T-Rexünk a Romkertnél!

Egyébként meg mi másért kellene egy ilyen kerítéskomplexum a Romkert sétány mellé? Jurassic Park, Szombathely edition.

Áprilisban Brüsszelezett A Fidesz Szombathelyen is bepróbálkozott a Brüsszellel való ostoba ijesztgetéssel 2017. April 07. 15:19 egy egészségeset Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, aki Puskás Tivadar polgármesterrel és Hende Csaba parlamenti képviselővel közösen a propagandán kívül azért tartott sajtótájékoztatót, hogy bejelentsék: sétány épül a Romkertben, amit a nyár végén meg is nyitnak, és eztán ez köti majd össze az Ady teret a belvárossal.

Romkert sétány
Puskás Tivadar Facebook-oldal

A minap Szombathely első embere meg is látogatta az építkezést, és lőtt pár fotót a polgármesteri Facebook-oldalt kezelő munkatárs is.

Romkert sétány
Puskás Tivadar Facebook-oldal

Kecses, légies, modern, ami egyben képviseli a Romkert római korai hagyományait és leköveti a 21. század letisztult, skando-minimál építészeti trendjeit is - na, ezeket nem lehet elmondani az épülő sétányról. Elsőként az jutott eszembe, hogy ez itt mégis mi a vihar?!

Romkert sétány
Puskás Tivadar Facebook-oldal

Aztán tovább nézegetve a fotókat jutott eszembe, hogy tuti egy új attrakcióval bővül a Romkert:

Tyrannosaurus Rex fogja védeni a város szívét.

T-rex
68.media.tumblr.com
Romkert sétány
Puskás Tivadar Facebook-oldal

Végülis miért maradjon meg valami szépnek, ha el is lehet csúfítani?

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet