Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tárgyalás a Falco-gyár és a szombathelyi városvezetés között

Optimista közleményt fogalmaztak meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mindig is érzékeny pontja volt a szombathelyi környezetvédelemnek a Falco-gyár, hasonlóan a helyi politikához, amely hol ellenségként, hol barátként kezelte a forgácslapgyártó céget.

A mai nap folyamán Facebook-bejegyzésben közölte a városvezetés, hogy „új alapokra helyezi együttműködését” a gyárral.

Szombathelyi önkormányzat

Hogy ez pontosan mit takar a gyakorlatban, az egyelőre nem teljesen világos, mindenesetre a közlemény szerint „a közös értékteremtés és együttgondolkodás alapfeltételeként Dr. Nemény András polgármester úr a kiporzás megszüntetését nevezte meg”, a Falco Zrt. pedig „a polgármester úr kérését elfogadva rövid határidőn belül vállalta a probléma megoldását”.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés