Távozik az ATV hírműsoraiból Gajdos Tamás

Azonnal hatállyal.

Gajdos Tamás közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból - közölte a csatorna. Ugyanakkor a csatornán futó külső gyártású produkciókban továbbra is képernyőn lesz.

Gajdos ellen a hétvégén indított azonnali hatállyal fegyelmi eljárást az ATV, miután ő nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában. A csatorna etikai kódexe alapján a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk - hívta fel a figyelmet a 24.hu

Már korábban is előfordult ilyen eset, így június végén Rónai Egonnak kellett beugrania a műsorvezető helyett, mert akkor sem jelent meg a stúdióban. Az akkor lefolytatott belső vizsgálat szerint Gajdos Tamás „az elmúlt időszakban és korábban is több alkalommal késve érkezett munkahelyére. Tekintettel arra, hogy élő adásként közzétételre kerülő műsor műsorvezetői feladatainak ellátásáról van szó, ezen esetek veszélyeztették az adásbiztonságot”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű