Távozik a Haladás-stadiont is üzemeltető cég igazgatója

Az ügyről a csütörtöki közgyűlésen is szó lesz.

Közös megegyezéssel távozik a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. igazgatója - tudtuk meg megbízható forrásból.

Jagodits Rómeó

Jagodits Rómeót tavaly, az önkormányzati választások után nevezték ki Három önkormányzati cég vezetőjét váltotta le az új szombathelyi városvezetés 2019. October 31. 15:23 a sportkomplexumot üzemeltető, száz százalékban önkormányzat tulajdonban lévő cég élére. Azt várták tőle és a cégtől, hogy növeljék a sportkomplexum bevételeit, és hogy hasznosítsák a létesítmény kihasználatlan kapacitásait.

A komplexum működtetése egyébként évi 300 millió forintba kerül, ezt szeptember elején, egy háttérbeszélgetésen Mintegy 2-2,5 milliárd forinttal kevesebb bevételre számíthat idén az iparűzési adóból Szombathely 2020. September 04. 16:45 tudtuk meg.

Felhívtuk Jagodits Rómeót, aki a hírt nem akarta kommentálni. Annyit jegyzett meg, hogy figyeljük a csütörtöki közgyűlést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet