Távozik hivatalából a köztársasági elnök

Ma van az utolsó munkanapja Áder Jánosnak.

Kétszer kitöltött 5 éves ciklusát követően ma távozik hivatalából Áder János. Édert 2012-ben választotta meg a parlament először, és 2017-ben másodszor köztársasági elnöknek.

Áder János
Kovács Tamás / MTI

Áder János havi 4,4 milliós nyugdíjat kap majd, valamint egy budai villát, amit közel egymilliárd forintért újítottak fel Közel egymilliárdért újították fel a budai villát, ahova Áder János költözik April 30. 12:44 neki.

Az új köztársasági elnök Novák Katalin lesz, akit két hónapja, március 10-én választott meg Megtörtént: Novák Katalin az új köztársasági elnök March 10. 11:51 az országgyűlés Orbán Viktor javaslata Ez el is dőlt: Borítékolható, hogy Novák Katalin lesz a köztársasági elnök 2021. December 23. 08:46 alapján.

Novák Katalint május 10-én, azaz holnap iktatják be új hivatalába.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek