Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tehénvizeletet iszik egy indiai képviselő, hogy ne fertőződjön meg

Naponta kúrálja magát vele.

“Minden nap tehénvizeletet iszok, ezért nem vagyok fertőzött” - mondta az indiai kormánypárt egyik tagja. Pragya Singh Thakur, a BJP parlamenti képviselője a Madhya Pradesh állambeli Bhopalból azt állította, hogy a tehénvizelet fogyasztása megvéd a tüdőfertőzéstől, sőt, a koronavírus ellen is jótékony hatású lehet.

A közösségi médiában széles körben el is terjedt egy videó, amelyen Thakur egy gyűlésen beszél, a helyzetet pedig csak tetézte, hogy a képviselőnő nem viselt maszkot beszéde alatt.

Thakur kijelentése akkor hangzott el, amikor az Indiai Orvosi Kamara egyértelműen leszögezte, hogy nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a tehéntrágya vagy a vizelet segítene a koronavírus kezelésében vagy megelőzésében.

A tehén szent állatnak számít Indiában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra