Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Telezöldnél kanyarodott Opel elé egy VW Szombathelyen

Oktatóautó elé hajtott a figyelmetlen sofőr.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A víztorony felől a Savaria Plaza irányába tartott egy Opel személyautó a Szent Flórián körúton, Szombathelyen. A Mátyás király utca kereszteződésénél az Opel telezöldön hajtott át, ahogyan a szemből érkező Volkswagen is, az utóbbi azonban balra kanyarodott és ütközött az Opellel. A baleset helyszínén nagyobb torlódás alakult ki, a forgalmat rendőr irányította. Ekkor hajtott a rendőri karjelzésre kereszteződésen áthaladó tanulóautó elé egy másik személyautó. A tanuló (vagy az oktatója) padlóig nyomta a féket. A másik sofőr arra hivatkozott, hogy neki mutatott zöldet a lámpa... Sokadszorra is leírjuk, a rendőri karjelzés felülbírálja a közlekedési jelzőlámpa, a jelzőtábla és az útburkolati jel utasításait, tehát ha rendőr irányítja a forgalmat, akkor az a mérvadó, amit mutat.

Telezöldes karambol
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés