Temérdek érmet szereztek a szombathelyi kötélugrók Prágában

Hosszú idő után ez volt az első külföldi versenyük.

Nemzetközi kötélugró bajnokságot rendeztek hétvégén Prágában, melyen a szombathelyi Kötélugró Klub két versenyzője, Fekete Anna és Kovács Kitti is részt vettek. A lányoknak hosszú idő után ez volt az első külföldi versenyük, ahol egyébként szigorú előírásokat kellett betartaniuk, de remekül teljesítettek.

A lányok ezüstérmesek lettek párosban, egyéniben pedig Anna hibátlan gyakorlattal az első helyen végzett. Gyorsasági fél percben Kitti első, Anna harmadik lett, három percben Anna második, Kitti pedig harmadik, triplázásban pedig Anna első, Kitti pedig második lett.

Kötélugró Klub Szombathely

„Gratulálunk versenyzőinknek! Anna 84, Kitti pedig 88 lépéssel fejezte be a fél perces gyorsaságit. Triplában Kitti 39, Anna 86, 3 percben pedig Kitti 404, Anna 415 lépést hozott össze” – mesélte lapunknak Banhegyi Attila edző.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport