Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tényleg a Horváth Boldizsár igazgatója lett Sági József

Igazgatóként mondott beszédet a tanévnyitón a fideszes politikus, ezzel biztossá vált a kinevezése. Pályáztatás nélkül.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az önkormányzati honlapon már napok óta kint van, hogy Sági József a megbízott igazgató a Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában, így nem meglepő, hogy már a tanévnyitón az első beszédét is megtartotta. Bár, ahogy nézzük, akad még némi bizonytalanság a témával kapcsolatban az iskolánál.

Tobzódik a Horváth Boldizsár a megbízott igazgatókban
Nyugat.hu

Szerdán írtuk meg Nem is pályázott, mégis iskolaigazgató lesz a fideszes politikus? 2014. August 27. 11:50 , hogy valószínűleg a fideszes képviselőt - aki korábban a suli tanára volt - nevezik ki az iskola igazgatójának, ám hivatalos információ még nem érkezett róla. Abban a cikkben már azt is megtudtuk, hogy értekezletet is tartott, sőt már be is költözött az igazgatói irodába. Hogy pályázat meg ilyesmi? Ja, az nem volt.

(Címlapképünk természetesen csak illusztráció, amin nem Sági József szerepel, hanem nemzetünk híres költője, akihez Sági egykori tanítványai gyakran hasonlították Ságit. Legalábbis a 90-es évek végén, amikor aktuális szerkesztőnk is az iskola diákja volt.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Nem is pályázott, mégis iskolaigazgató lesz a fideszes politikus?

Sági József állítólag már beköltözött a szombathelyi szakközépiskola igazgatói irodába.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra