Tiltott területen is vonulna traktorokkal augusztus 20-án Budapesten a gazdatüntetés szervezője

Nem érdekli a rendőrség.

Csaknem 1800 gazdát vár traktorokkal a nemzeti ünnepre Budapestre Szabó Bálint, a gazdatüntetés szervezője, aki annak ellenére is a rakpartokra és a Belvárosba vonulna, hogy a rendőrség máshol jelölte ki a demonstráció helyszínét. Bejelentette azt is: nemcsak a gazdák érdekében tiltakoznak, hanem fizetésemelést követelnek a tanároknak, az egészségügyi dolgozóknak, valamint követelik a katatörvény és a rezsiemelés visszavonását, továbbá a 20-i tűzijátékot és „rongyrázás” lefújását.

Kitart az augusztus 20-ára meghirdetett országos gazdatüntetés eredeti forgatókönyve és helyszíne mellett a demonstráció főszervezője. Szabó Bálint – a korábban a Fidesz támogatását elfogadó, majd az MSZP-t és a DK-t is megjárt – jelenleg független szegedi önkormányzati képviselő – akit idén májusban máig vitatott körülmények között választottak a hazai kacsa- illetve lúdszövetség elnökévé – a Facebookon jelentette be, hogy a “felvesszük a kesztyűt, nem hátrálunk meg” - írja a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek