Tisza párt: Gulyás Gergely és a Miniszterelnökség támogatta az egyik bicskei pedofil bűnözőt

A párt felszólította Gulyás Gergelyt, hogy azonnal mondjon le.

"Gulyás Gergely miniszternek azonnal le kell mondania" - így kezdődik az a közlemény, amit a Tisza párt küldött lapunknak kedden délelőtt. Magyar Péter pártja azért szólította fel lemondásra Gulyást, mert szerintünk a Miniszterelnökség támogatja az egyik bicskei pedofil bűnözőt.

Mint írják, a bicskei pedofilügy másodrendű vádlottja, Kunstár Béla 2019-ben jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott négy kiskorú fiú molesztálásáért, de már a próbaideje alatt egy olyan napközis táborban tarthatott gyerekeknek foglalkozást, amit a Miniszterelnökség támogatott. Vagyis,

"Gulyás Gergelyék pénzelték azt a gyerektábort, ahol gyerekek között léphetett fel a próbaideje alatt a négy gyerek molesztálásáért elítélt bicskei pedofil"

A párt információi szerint a tábor szervezői kisebbségi önkormányzati képviselőjelöltek, és az egyesületük gáláján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes fővédnökösködött. Kunstár rajtuk kívül egy cégén keresztül további két másik, a Fidesz által támogatott képviselőjelölttel is kapcsolatba hozható.

"Valljon színt a Fidesz, hogy miért ad kegyelmet pedofil bűnözőknek és miért enged pedofilokat a magyar gyerekek közé" - zárta közleményét a Tisza párt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet