Tizenegy éve hallgatott el Szombathely első helyi rádiója

A Rádió Szombathely után a többiek is lehúzták a rolót.

Tizenegy éve, 2013 júniusában hallgatott el Vége az első szombathelyi kereskedelmi rádiónak? 2013. June 12. 11:54 Szombathely első kereskedelmi rádiója. A Rádió Szombathely 2002-ben indult, az FM 97,1 helyi frekvencián sugárzott.

2013-ban a a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) pályázatot írt ki a frekvenciára, az új pályázat közösségi rádióról szólt. Az ezzel járó feltételeket a Rádió Szombathely nem tudta vállalni, így 11 év után megszűnt.

Pár évvel később a 2005-ben indult Nyugat Rádió is elhallgatott, az egykor szintén városi rádióként működő Frisss Rádió pedig betagozódott a Rádió1-be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek