Tizenöt százalékos béremelést szeretnének a vasutas szakszervezetek – legalább hetvenezer forintot

Emellett az úgynevezett lojalitási jutalom 50 ezer forinttal való növelését kérik.

Legalább 70 ezer forintos, 15 százalékos béremelést kérnek a vasutas szakszervezetek, és rendkívüli ülés összehívását sürgetik a tárgyalások mielőbbi megkezdése érdekében. Emellett az úgynevezett lojalitási jutalom 50 ezer forinttal való növelését kérik - írja a klubradio.hu.

A MÁV vezérigazgatójának írt levelükben felszólítják Pafféri Zoltánt, hogy az egyeztetések halogatásával ne hátráltassa a folyamatot, mert a munkavállalók mielőbb tudni szeretnék, mennyiért dolgoznak jövőre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek