Több napon is vágányzár lesz a Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon

Módosított menetrend lesz.

A Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkálatok miatt 2022. augusztus 13-án (szombat), augusztus 14-én (vasárnap), valamint szeptember 24-én (szombat) napközben egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, Körmend és Szentgotthárd állomások között pedig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - közölte lapunkkal a GYSEV.

A Nádasd–Körmend–Szombathely kombinált viszonylaton a helyközi autóbuszjáratok változatlan menetrenddel közlekednek, a Szentgotthárd–Körmend–Zalaegerszeg kombinált viszonylaton a vágányzár idején igénybe vehető átszállási lehetőségekről külön hirdetmény készült.

A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás itt olvasható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos