Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Több napra is lezárnak egy utat egy vasi faluban

Megcsinálják a bekötőutat Daraboshegyen.

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 74167-es jelű Daraboshegy bekötőúton, Daraboshegy község belterületi szakaszán. A munkálatok 2021. június 14. és 16. között, hétfőtől szerdáig, valamint június 21. és 22. között, hétfőn és kedden 7-től és 17 óráig zajlanak. Erre az időre teljes útzárat vezetnek be, terelőúton lehet majd közlekedni – derül ki a közút lapunkhoz is eljuttatott közleményéből.

A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Nem a teljes szakaszon zajlik majd munkavégzés, de biztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak. Aki viszont Halogy községet Daraboshegyen át szeretné megközelíteni, azok a Nádasd-Halogy közötti útvonalat használhatják – írják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra