Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Többszörös visszaeső törte be az ablakot a vasútállomáson

Az ablakok betörése után vonattal távozott Szombathelyre.

A tényállás szerint a vádlott 2020. január 14-én 17 óra körül az egyházasrádóci vasútállomás területére érkezett, majd a váróterem vasúti peron irányába néző nyílászárójának 4 darab ablaküvegét egy a kezében lévő tárggyal betörte, amely magatartásával a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.-nek összesen 16.896 forint kárt okozott. Ezután az egyházasrádóci állomásról 17 óra 06 perckor Szombathelyre közlekedő személyvonattal távozott a helyszínről - közölte a Szombathelyi Törvényszék szerdán.

A vádlott által okozott kár az eljárás során nem térült meg. A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban – így különösen a vasútállomáson tartózkodókban – megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A Körmendi Járásbíróság a többszörös visszaeső vádlottat garázdaság vétsége miatt 1 év börtönre ítélte, kötelezte továbbá 218.312 forint bűnügyi költség megfizetésére.

Az ítélet jogerős.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló