Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó hír, több parkolóhely van a hétvégeken a Tófürdőnél

A SZOVA megnyitja a jégcsarnok építése miatt lezárt terület egy részét.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mintegy két hete kaptunk olvasónktól felháborodott hangú levelet, amiben azt írta, hogy a kánikula ellenére kevés a hely a szombathelyi Tófürdő mellett, mert a szomszédos jégcsarnok építése miatt a parkolásra szolgáló terület nagy részét a SZOVA lezárta. Olvasónk fotókkal is illusztrálta levelét.

Lezárták a parkoló nagy részét
Tamás (olvasói fotó)

Cikkünk megjelenésével Teltházas Tófürdő félig zárt parkolóval 2018. July 29. 20:10 egy időben levelet írtunk a SZOVÁ-nak, amiben megkérdeztük, tervezik-e, hogy a parkoló legalább egy nagyobb részét felszabadítsák.

A hétvégéken megnyitják a lezárt terület nagy részét
Tamás (olvasói fotó)

A SZOVA kedden válaszolt, levelükből kiderül, hogy nyitott ajtón kopogtattunk. Ugyanis közben már egyeztettek a kivitelezést végző SZL-Bau Kft-vel a parkoló ügyében. Mivel a jégcsarnok építése közben egy új fázisba lépett, és nincs szükség a nagy építési területre, meg is egyeztek a kivitelezővel.

A hétvégéken már nem kell forgolódva parkolóhelyet keresni
Tamás (olvasói fotó)

Ennek eredményeként augusztus 3. péntektől a péntek-szombat-vasárnapi napokon a hétvégi megnövekedett vendégforgalmat figyelembe véve a Tófürdő-Műjégpálya létesítményegyüttes pénztárához közelebb eső parkolóban az építési területet minimalizálják, vagyis a kivitelezés alatt eddig használhatóhoz képest több parkolóhelyet bocsátanak a Tófürdő vendégeinek rendelkezésére.

Vagyis, az elmúlt hétvégétől több a parkolóhely a Tófürdőnél.

(A fotókat olvasónk küldte két héttel ezelőtt.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés