Tömeghisztéria Budapesten

Erkélyről szórt ezerforintosok miatt gyűlt össze több száz ember.

A „pénzosztás” híre gyorsan terjedt a közösségi médiában. Fiatalok és felnőttek érkeztek rohanva, miután megtudták, hogy egy mobiltokokban utazó férfi kétmillió forintot akar szétszórni a tömegnek. A pénzszórás megtörtént és a TikTok-nak köszönhetően közvetlen közelről betekinthetünk az ötletgazda lelkivilágába.

A mai „marketingakció” jól megmutatta, hogy milyen könnyen lehet egy-két ezer forinttal fanatizálni az embereket. Az erkélyről kiszórt pénzből csak kevesen tudtak több darabot összegyűjteni, ráadásul a darab szót gyakran szó szerint kell érteni, hiszen egymás kezéből tépték ki a jelenlévők az égből hulló bankjegyeket.

A TikTok élő adásokból kiderül, hogy kisebb verekedés is volt. Valószínűleg mi már nagyon öregek vagyunk a látottakhoz és nem szeretnénk senkit megsérteni a véleményünkkel, ezért megmutatunk egy összeállítást a budapesti utcaképekből és várjuk olvasóink véleményét a látottakkal kapcsolatban.

(Amellett azért nehezen megyünk el, hogy a rajongók közül néhányan szerették volna megérinteni a pénzt szóró fiatalember papucsát. Nem, nem viccelünk.).

A pénzeső 36:20-tól látható, 37:40-től pedig az is közelről megfigyelhető, aki a pénzt hajigálja a lökdösődő tömegbe. Sokak szerint egy remek marketingakcióról van szó, hiszen milyen sokan beszélnek ezután majd az ötletgazdáról, de mi nem feltétlenül követendő példaként mutatjuk meg a történteket.

Az utcán, forgalomban rohanó emberek, vagy a parkoló autókon ülő, támaszkodó sokaság sem biztos, hogy melengeti az érintettek lelkét.

A videóban trágár szöveg is hallható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló