Merész barack, Avasi Keserű, Hat királyné szamócapálinka – Tömény árverés a NAV-nál

Az igazán bátrak a NAV-tól vesznek alkoholt.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő árverésén többszáz szeszesitalra lehet licitálni. Például Merész barackra, Bükki vegyesgyümölcsre, Avasi Keserűre és Hat királyné szamócapálinkára is – mert az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt.

A különböző pálinkák, likőrök és egyéb szeszesitalok többféle kiszerelésben érhetők el, a „kétdekástól” és a literesen át egészen a lédigig. Az árverésre bocsájtott, összesen több mint 350 millió forint becsült értékű alkoholra november 28-ától 4 napon keresztül, december 1-jéig lehet licitálni.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A kalapács alá kerülő tételek egy része zárjegyes, azaz bárki megvásárolhatja, míg a másik része zárjegy nélküli lédig ital. Utóbbira csak olyan vevő tehet vételi ajánlatot, aki adóraktári engedéllyel rendelkezik.

A tételekre licitálni, valamint további információkról tájékozódni a NAV árverési oldalán lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek