Török Gábor: ennek a választásnak az egész Fidesz-világra komoly következményei lesznek

A rendszer inkább látja kudarcnak a történteket, akkor is, ha a nyilvánosság előtt erről nem nagyon fognak beszélni - vélekedett a politikai elemző.

"Teljesen normálisnak tartom, hogy akiknek ez a feladatuk a rendszerben, azok a Fidesz nagy sikeréről, újabb kétharmadáról beszélnek a nyilvánosságban a tegnapi választás után" - írta hétfőn megjelent Facebook-posztjában Török Gábor politikai elemző.

Hozzátette: tényleg van az a nézőpont, ahonnan felfedezhető több pozitívum is a kormánypárt számára. "Ugyanakkor én azt tapasztalom, hogy nincs egyetlen fideszes vezető, háttérember vagy gazdasági szereplő sem, aki hitelt adna most a sikerpropagandának: a rendszer inkább látja kudarcnak a történteket, akkor is, ha a nyilvánosság előtt erről nem nagyon fognak beszélni" - hívta fel a figyelmet.

Végül megjegyezte, hogy "mindez csak azért fontos most, mert a percepció hegyeket tud mozgatni vagy rombolni: ennek a választásnak az egész Fidesz-világra komoly következményei lesznek. Ha nem látjuk, akkor is. De szerintem majd látjuk."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet