Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Török Tibor lett a szombathelyi Médiaközpont ideiglenes igazgatója

Heves vita zajlott a Médiaközpontról a közgyűlésben.

Nemrég írtunk a szombathelyi Médiaközpont körül kirobbant botrányról Szabálytalan kiküldetések és bankkártyás fizetések, 760 ezer forint autóhasználatra - Itt a jelentés a Médiaközpontról 2020. February 20. 10:21 , amelynek központjában a Médiaközpont ügyvezető igazgató, Halmágyi Miklós volt. A mai szombathelyi közgyűlésen a városatyák úgy döntöttek, hogy azonnali hatállyal menesztik Halmágyi Miklóst, és ideiglenes ügyvezetőt neveznek ki, amíg lezajlik a posztra kiírt pályázat.

Az Ideiglenes ügyvezető Török Tibor, a Savaria Fórum főszerkesztője lett, megbízása május 31-ig tart. Az ügyvezetői posztra pályázatot írnak ki. Török Tibor neve nem ismeretlen a vasi médiában. Leginkább a Vas Népe egykori újságírójaként találkozhattak vele az olvasók.

A Médiaközpont körüli heves vitáról Van költségvetés, Török Tibor a Médiaközpont ideiglenes igazgatója, új bérlő a mozikávézóban 2020. February 27. 08:31 részletes közgyűlési beszámolónkban olvashatnak.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra