Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A törvényszék helybenhagyta Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szegedi Törvényszék jogerősen helybenhagyta a Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának elrendeléséről szóló nyomozási bírói döntést - tájékoztatta Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Czeglédy Csabát március 1-én engedték ki az előzetesből Czeglédy Csabát kiengedték az előzetesből, elhagyta a szegedi börtönt 2018. March 01. 17:59 , miután nyilvántartásba vették képviselőjelöltként. A költségvetési és gazdasági csalással gyanúsított politikus mentelmi jogát másnap felfüggesztette az NVB, és ismét őrizetbe vették Újra őrizetben Czeglédy! 2018. March 02. 22:58 . Március 5-én újra előzetesbe helyezték Újra előzetes letartóztatásba helyezték Czeglédy Csabát 2018. March 05. 15:19 , ezt fellebbezték meg, és ezt a fellebbezést utasította el a törvényszék.

Czeglédyvel ügyvédje útján, írósban készítettünk interjút, amit hétfőn közöltünk Czeglédy Csaba: Ócska hazugság, hogy én az MSZP-nek pénzt adtam volna a kampányra 2018. March 19. 07:11 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés